Retourbeleid

“Wanneer kan ik een product retourneren?”

U heeft een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen moet u aan ons doorgegeven hebben gebruik te willen maken van uw bedenktijd. Vervolgens heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om uw product te retourneren.

Hygiene producten zijn uitgesloten van de bedenktijd! Denk hierbij aan sokken, ondergoed en bepaalde sieraden.

“Hoelang heb ik de tijd om het product retour te sturen?” 

U krijg 14 dagen bedenktijd. Vanaf het moment dat u het product binnen hebt heeft u 14 dagen de tijd ons te laten weten dat u gebruik wilt mkaen van het herroepingsrecht. Dit kan door contact met ons op te nemen of door de knop “Retour aanmelden” aan te klikken bovenaan deze pagina.

 

Vanaf het moment dat u aan ons heeft doorgegeven gebruik te willen maken van het retourrecht heeft u 14 dagen de tijd om het product naar ons op te sturen.

“Hoe meld ik mijn product als retour aan?” 

U kunt uw retour aanmelden door op de rode knop te klikken bovenaan deze pagina. Werkt de knop niet? Gebruik dan onderstaande link:

https://arjunfashion.shipping-portal.com/

 

“Kost retourneren geld?” 

Gebruik maken van de bedenktijd is volledig gratis. De retourkosten van het opsturen van uw retourpakketje zijn wel geheel voor eigen rekening. 

“Hoe moet ik het artikel inpakken bij een retour?”

Gebruik indoen mogelijk de originele verpakking. Mocht dit niet (meer) mogelijk zijn kunt u een andere verzend- doos of zak gebruiken. Zorg ervoor dat u een factuur of een kopie hiervan meestuurt zodat we weten dat het pakketje van u af komt.